Gisteren gemist: De Jong kan naar Sevilla, Engeland wint op WK

28 juni 2019, 00:30   Bijgewerkt: 27 juni 2019, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 27 juni.

Madagascar schrijft historie met eerste zege op Afrika Cup

Het is een speciale dag voor Madagascar. Het Afrikaanse land heeft namelijk voor het eerst in de 72-jarige historie van het land een wedstrijd gewonnen op de Afrika Cup. Dat gebeurde donderdag ten koste van Burundi, dat met 1-0 geklopt werd.

Richarlison kampt met de bof en is in quarantaine geplaatst

Het Braziliaanse voetbalteam is donderdag opgeschrikt door heftig nieuws. Buitenspeler Richarlison kampt namelijk met de bof, zo melden Braziliaanse media donderdag. De aanvaller is daardoor in quarantaine geplaatst.

'Luuk de Jong in zeer concrete belangstelling van Sevilla'

Het was enige tijd vrij rustig rondom Luuk de Jong, maar daar is donderdag verandering in gekomen. De spits van PSV staat volgens De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad in de nadrukkelijke belangstelling van Sevilla.

Engeland stoot overtuigend door naar halve finale WK

Engeland maakt vooralsnog een sterke indruk op het WK voor vrouwen. De ploeg van coach Phil Neville rekende in de achtste finale al overtuigend af met Kameroen en heeft nu ook simpel gewonnen in de kwartfinales van Noorwegen. Het eindigde in 0-3.

Sneijder hoopt op Real-transfer Van de Beek: "Echt prachtig"

Als het aan Wesley Sneijder ligt, dan maakt Donny van de Beek deze zomer een droomtransfer naar Real Madrid. De 35-jarige oud-speler volgt de verrichtingen van de middenvelder van Ajax op de voet en gunt hem de overstap naar de Spaanse topclub.

Oranje-dagboek #18: enkelblessure speelt Martens parten

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen