Oranje-dagboek #19: Italië wil revanche, steun van Ricksen

28 juni 2019, 23:34

Het was de dag van de laatste training voor en het vooruitblikken op Italië - Nederland. Zaterdag is het zover, dan strijden beide landen in Valenciennes om een plek in de halve finales van het WK in Frankrijk. Ook Fernando Ricksen steunt de Oranje Leeuwinnen. Hij sprak een videoboodschap in.

Strijden tegen de hitte

Fit zekerheidje

Stefanie van der Gragt werkt probleemloos toe naar de kwartfinale. Een knieblessure hield de verdedigster tegen Kameroen en Canada aan de kant, maar ze keerde in de achtste finale terug in het basiselftal. "Ik heb na 'Japan' geen reactie meer gehad in mijn knie", zegt Van der Gragt tegen het Algemeen Dagblad. En dus verschijnt de speelster van FC Barcelona morgen weer aan de aftrap. Want een fitte Van der Gragt is een zekerheidje onder Sarina Wiegman.

Italië heeft rekening openstaan

Extra activiteiten in Valenciennes

fans supporters

fans supporters

Boodschap van Ricksen

Ook Fernando Ricksen volgt de Oranje Leeuwinnen. De voormalig Oranje-international nam een dag voor het treffen met Italië een speciale videoboodschap op voor de Nederlandse vrouwen. "Spel je eigen spel en geniet van elke minuut", zei de ernstig zieke Ricksen met behulp van zijn spraakcomputer.

Uitslag

Frankrijk - Verenigde Staten 1-2

Oranje op socials

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen