FC Groningen trekt Bayer Leverkusen-talent Schreck aan

28 juni 2019, 11:49   Bijgewerkt: 28 juni 2019, 13:04

FC Groningen heeft zijn derde aanwinst binnen: middenvelder Sam Schreck (20) komt over van Bayer Leverkusen. De Duitser tekent voor vier seizoenen. Eerder trok Groningen Azor Matusiwa, Gabriel Gudmundsson en Ramon Pascal Lundqvist al aan.

"Sam is een veelzijdige middenvelder met een groot loopvermogen. Hij staat in Duitsland bekend als een groot talent, dat alle Duitse nationale jeugdteams tot en met de Onder 20 heeft doorlopen", licht technisch directeur Mark-Jan Fledderus toe op het clubkanaal van de Trots van het Noorden. "Afgelopen seizoen was Schreck lid van de eerste selectie van Bayer Leverkusen. Wij zien in hem een speler met nog veel potentie en we zijn dan ook blij dat we hem voor de komende vier jaar aan FC Groningen hebben kunnen binden."

Voordat Schreck naar Die Werkself vertrok, speelde hij voor TuS Appen, Hamburger SV, Kummerfelder SV en St Pauli. Vorige zomer stapte hij bij Leverkusn over van de jeugd naar de eerste selectie. De jeugdinternational speelde in de Europa League twee officiële duels.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen