Zaakwaarnemer Dalmau: "Hij moest naar het ziekenhuis"

28 juni 2019, 20:11   Bijgewerkt: 28 juni 2019, 20:26

Hector Peris Ros, de zaakwaarnemer van Adrian Dalmau, ontkent dat zijn speler heeft geweigerd op de teamfoto te gaan bij Heracles Almelo. Volgens hem is er sprake van een misverstand en daarom baalt hij van de reactie van de Overijsselse club.

"Hij wilde wel op de foto, maar moest naar het ziekenhuis, omdat hij druk voelde op zijn hart. De stress is hem te veel geworden", zegt Peris Ros tegen Tubantia. Er is de afgelopen dagen veel te doen om Dalmau: de spits kan naar Maccabi Tel Aviv, maar Heracles werkt vooralsnog niet mee aan een overgang. "Hij is niet naar huis gegaan, zoals ze denken", benadrukt Peris Ros. "Hij doet niets verkeerd, hij heeft hard gewerkt voor de club. Hij kan alleen niet zo goed met de trainer, omdat die hem vorig jaar niet altijd opstelde. En nu lezen we in de media dat hij zich niet professioneel heeft gedragen. Dat kan toch niet? Dat is toch super onprofessioneel? Ik vind het een grote fout van de club."

Dalmau is niet van plan bij Heracles te blijven. "Adrian verdient niet zo veel bij Heracles", vertelt Peris Ros. "Een normaal salaris, zoals jij en ik. Hij krijgt nu de kans om een mooie stap te zetten en zijn toekomst te veranderen. Hij kwam voor niets naar Almelo en Tel Aviv wil een miljoen voor hem betalen. Dat bedrag hadden we vorig jaar ook afgesproken. Maar Heracles stelt zich opeens heel negatief op, ze willen niet met ons praten. De situatie is te stressvol voor Adrian."

"Hij wil naar een andere club, maar het bod dat we voor hem hebben gekregen is bij lange na niet genoeg", reageert Tim Gilissen, de technisch manager van Heracles. De beleidsmaker geeft een heel andere versie van de gebeurtenissen dan Peris Ros. Een half uur voordat de foto werd genomen, zaten Gilissen en Dalmau nog om de tafel. "Hij zei: ik wil weg, ik wil niet op de foto. Het is niet over zijn gezondheid gegaan", stelt Gilissen. "Het is sneu dat het zo loopt, dit was nergens voor nodig geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen