Gisteren gemist: Babel naar Turkije, VS schakelt Frankrijk uit

29 juni 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 28 juni.

Babel keert bij Galatasaray terug in Turkse competitie

Ryan Babel gaat een nieuw avontuur aan in de Turkse competitie. De 32-jarige aanvaller heeft zich verbonden aan Galatasaray, zo maakte de club vrijdag bekend. Babel tekende voor drie seizoenen, tot de zomer van 2022, bij de regerend kampioen van Turkije.

'PSV en Sevilla bereiken concept-akkoord over De Jong'

De toekomst van Luuk de Jong lijkt in Spanje te liggen. Volgens het Eindhovens Dagblad hebben PSV en Sevilla FC een concept-akkoord bereikt over een transfer van de 28-jarige aanvaller naar het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Rapinoe verpest Frans feestje en leidt VS naar halve finales

De Verenigde Staten hebben zich andermaal geplaatst voor de halve finales van het WK vrouwenvoetbal. Gemakkelijk ging het niet, maar de Amerikaanse vrouwen wonnen vrijdag in Parijs wel met 2-1 van gastland Frankrijk.

Tagliafico met Argentinië naar halve finales Copa America

Zonder groots te spelen is Argentinië doorgedrongen tot de halve finales van de Copa America. De ploeg van bondscoach Lionel Scaloni rekende vrijdag in Rio de Janeiro in de kwartfinales met 2-0 af met Venezuela. In de volgende ronde wacht de Argentijnen een kraker met gastland Brazilië.

Marokko wint na fraaie actie Amrabat en is ronde verder

Marokko heeft ook zijn tweede groepswedstrijd op de Afrika Cup gewonnen. Na de 1-0 zege op Namibië van afgelopen zondag was de ploeg van bondscoach Hervé Renard vrijdag met dezelfde cijfers te sterk voor Ivoorkust. Marokko is daarmee zeker van een plek in de achtste finales.

Oranje-dagboek #19: Italië wil revanche

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen