Spoorboekje: Madagascar wil ook van Nigeria winnen

30 juni 2019, 07:00   Bijgewerkt: 29 juni 2019, 23:30

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 30 juni.

Wedstrijden

Madagascar - Nigeria (18.00 uur)

Het sprookje van Madagascar kan mooier en mooier worden. De nummer 108 van de wereld doet voor het eerst mee aan de Afrika Cup en boekte donderdag zijn allereerste zege. Burundi, ook een debutant, werd met 1-0 geklopt. Daardoor staat Madagascar op de rand van de achtste finale. In de laatste poulewedstrijd is een punt tegen Nigeria genoeg om een volgend hoofdstuk aan het sprookje toe te voegen.

Spanje (U21) - Duitsland (U21) (20.45 uur)

Spanje en Duitsland gaan op herhaling in de finale van het EK Onder 21. Twee jaar geleden troffen beide landen elkaar ook. Dat zal bij de Spanjaarden revanchegevoelens oproepen. In 2017 trok Duitsland aan het langste eind. Hoe is dat vanavond in het Italiaanse Udine?

Verenigde Staten - Curaçao (02.00 uur)

Curaçao is bezig aan een gedenkwaardig toernooi om de Gold Cup. In de poulefase werd voor het eerst gescoord en vervolgens ook gewonnen. Als kers op de taart bereikte Curaçao de kwartfinale. Daarin staat het eiland tegenover titelverdediger Verenigde Staten. Kan de ploeg van bondscoach Remko Bicentini zondagnacht voor een daverende stunt zorgen?

Voetbal op tv

17.45 uur: Madagascar - Nigeria, FOX Sports 4 - live verslag van Afrika Cup

17.45 uur: Burundi - Guinee, FOX Sports 5 - live verslag van Afrika Cup

20.15 uur: Spanje - Duitsland, NPO 1 extra - live verslaf finale EK Onder 21 jaar

20.45 uur: Oeganda - Egypte, FOX Sports 4 - live verslag van Afrika Cup

20.45 uur: Zimbabwe - DR Congo, FOX Sports 5 - live verslag Afrika Cup

23.30 uur: Jamaica - Panama, FOX Sports 4 - live verslag kwartfinale Gold Cup

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen