Feyenoord luistert debuut van Stam op met zes doelpunten

29 juni 2019, 18:17   Bijgewerkt: 29 juni 2019, 18:23

Feyenoord is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een half dozijn doelpunten. De Rotterdammers, sinds deze zomer onder leiding van coach Jaap Stam, wonnen zaterdag de oefenwedstrijd tegen SDC Putten met 6-0.

Feyenoord verdeelde de zes treffers eerlijk over beide helften. Dylan Vente opende in de 22ste minuut uit een strafschop de score. De bal was op de stip gelegd na een overtreding op Marouan Azarkan. Zeven minuten later was Azarkan zelf verantwoordelijk voor de 0-2. Hij scoorde in de rebound na een gekeerd schot van Denzel Hall en maakte zodoende zijn eerste officieuze goal voor het eerste elftal van Feyenoord. In de 38ste minuut tekende Crysensio Summerville op aangeven van Yassin Ayoub voor de 0-3.

Naoufal Bannis maakte er in de 67ste minuut 0-4 van, na een mooie aanval waarvan ook Achraf El Bouchataoui en Lutsharel Geertruida deel uitmaakten. Cheick Touré zorgde zeven minuten daarna uit een lage voorzet vanaf links voor het vijfde Feyenoord-doelpunt, El Bouchataoui legde in de 82ste minuut de eindscore vast op 0-6.

Opstelling Feyenoord (eerste helft): Marsman; Nieuwkoop, Botteghin, Van der Heijden, Hall; Geertruida, Wehrmann, Ayoub; Summerville, Vente, Azarkan.

Opstelling Feyenoord (tweede helft): Marsman; St. Juste, Van Beek, Geertruida, Hendriks; Burger, Toornstra, El Bouchataoui; Touré, Bannis, Kökcü.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen