Ten Hag niet helemaal tevreden: "Slecht in organisatie"

29 juni 2019, 19:32

Het is Ajax niet gelukt om Aalborg op de knieën te krijgen. Het eindigde zaterdagmiddag namelijk in een 1-1 gelijkspel. Erik ten Hag heeft gemengde gevoelens.

Ajax had het behoorlijk lastig met de Deense opponent. "Zij waren iets verder in de voorbereiding, denk ik", zegt de coach tegen Ajax Life. "We hebben een goede week gehad, waarin ik de groep veel info heb kunnen geven. Wat betreft automatismen en afstemming was het niet altijd goed. Een aantal dingen, zoals het verdedigen, hebben we weinig aandacht gegeven deze week en dat zie je dan meteen terug. Daar werden we met name de tweede fase van de eerste helft op geklopt. We begonnen goed maar na de eerste drinkpauze werd het slordig tot slecht. We waren slecht in onze organisatie."

In de tweede helft ging het volgens de trainer wat beter. "Voetballend zaten er goede dingen in. Qua positiespel zag ik dingen terug die ik wilde zien. Maar ook fouten. In de tweede fase van de tweede helft hadden we te weinig diepte, terwijl we wel in die ruimtes kwamen. Daarna werd het statisch, al kwam dat wellicht door de hitte."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen