Gemiste penalty Suarez zorgt voor uitschakeling Uruguay

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 juni 2019 – Het avontuur van Uruguay op de Copa América is ten einde gekomen. Het land was de favoriet voor de kwartfinale tegen Peru, maar ging op sneue wijze onderuit. Nadat het na negentig minuten 0-0 stond, ging het mis tijdens de penaltyreeks.

Gemiste penalty Suarez zorgt voor uitschakeling Uruguay

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Uruguay was de betere ploeg in de negentig minuten, maar was ongelukkig voor de goal. Tekenend was de enorme misser van Edinson Cavani, die in de 24ste minuut van dichtbij overschoot. Uruguay zag tijdens het duel drie doelpunten afgekeurd worden en redde het daardoor niet. Op de Copa wordt er niet aan verlenging gedaan, waardoor er direct penalty's werden genomen.

Luis Suarez ging als eerste achter de bal staan, maar zag zijn inzet gekeerd worden door de keeper. Vervolgens vlogen alle negen penalty's erin, waardoor Peru zich halvefinalist mag noemen. Het treft Chili in de halve eindstrijd. Bij Peru deed Renato Tapia de hele wedstrijd mee.

Het is overigens echt een penalty-spektakel tot dusver op de Copa. Drie van de vier kwartfinales werden door elfmeterschoppen beslist.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd