Gisteren gemist: Oranje treft Zweden, Uruguay strandt op Copa

30 juni 2019, 00:30   Bijgewerkt: 29 juni 2019, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 29 juni.

Feyenoord luistert debuut van Stam op met zes doelpunten

Feyenoord is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een half dozijn doelpunten. De Rotterdammers, sinds deze zomer onder leiding van coach Jaap Stam, wonnen zaterdag de oefenwedstrijd tegen SDC Putten met 6-0.

Zweden verslaat Duitsland en is tegenstander van Oranje

Een stunt in het WK voor vrouwen in Frankrijk. Duitsland is namelijk uit het toernooi geknikkerd door Zweden. De kwartfinale eindigde in een 1-2 overwinning voor het Scandinavische land.

El Khayati: "Als er iets moois komt, dan wil ik dat wel doen"

Het is nog altijd niet duidelijk waar de toekomst van Abdelnasser El Khayati ligt. De smaakmaker van ADO Den Haag staat nog altijd onder contract in de Hofstad, maar heeft de ambitie om een transfer te maken.

Seedorf en Kluivert doen met remise goede zaken op Afrika Cup

Clarence Seedorf en Patrick Kluivert zijn op weg naar de knock-out-fase van de Afrika Cup. Kameroen speelde zaterdag met 0-0 gelijk tegen Ghana en dat is een prima resultaat in de groep.

Gemiste penalty Suarez zorgt voor uitschakeling Uruguay

Het avontuur van Uruguay op de Copa América is ten einde gekomen. Het land was de favoriet voor de kwartfinale tegen Peru, maar ging op sneue wijze onderuit. Nadat het na negentig minuten 0-0 stond, ging het mis tijdens de penaltyreeks.

Oranje-dagboek #20: specialist Spitse en gretige Beerensteyn

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen