Martens verwacht halve finale tegen Zweden te halen

30 juni 2019, 09:46   Bijgewerkt: 30 juni 2019, 12:35

Als het aan Lieke Martens ligt, dan komt ze in de halve finale tegen Zweden gewoon in actie. Een teenblessure speelt de aanvalster van Nederland al enige tijd parten, maar tegen Italië maakte ze zaterdag wel gewoon de negentig minuten vol. Hoewel het fysiek zwaar is, wil ze de halve finale van woensdag uiteraard niet aan haar voorbij laten gaan.

De linksbuiten had zaterdag na de gewonnen kwartfinale weer veel last van haar teen. "Maar op adrenaline kan ik heel veel. Richting woensdag wordt het hetzelfde verhaal als de voorbije dagen", legt ze uit aan FOX Sports. In de dagen voor de halve finale had Martens zoveel last dat ze nauwelijks kon lopen. "Het was een rollercoaster", reageert de aanvalster.

"Wel, niet, wel, niet. Maar ik heb er altijd in geloofd, ik weet wat mijn lichaam kan", zegt Martens. "We hebben een fantastische medische staf, samen hebben we er alles aan gedaan. En ik heb nu gewoon de 90 minuten vol gemaakt. Het blijft pijn doen, ik heb nu weer veel reactie. Maar als ik nu kan spelen, kan ik dat woensdag ook."

Woensdagavond is Zweden de tegenstander in de halve eindstrijd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen