Goppel wil Becker doen vergeten: "Kan vijftien assists afleveren"

30 juni 2019, 15:35

Er is door het vertrek van Sheraldo Becker naar 1. FC Union Berlin een vacature ontstaan op de rechtervleugel van ADO Den Haag. De Hofstedelingen willen graag nog een nieuwe buitenspeler vastleggen, maar dat is volgens Thijmen Goppel niet nodig. Hij denkt dat hij de plaats van Becker kan innemen.

Becker was afgelopen seizoen een belangrijke speler voor ADO. Goppel is echter blij dat hij is vertrokken, zo geeft hij aan tegen Omroep West. "Het is een opluchting… ik gun hem alles. Hij heeft het hartstikke goed gedaan hier. Hij was zo goed, daar kwam ik gewoon niet tussen. Hij heeft hard gewerkt en een mooie nieuwe stap gemaakt. Dat opent voor andere mensen weer deuren en ik sta op zijn positie dus het zou gek zijn als ik nu niet voor mijn kans ga", vertelt de aanvaller tegen Omroep West.

Goppel is gretig en wil zich graag laten zien. "Ik moet hem doen vergeten. Er komt waarschijnlijk nog iemand bij, maar dan is het aan mij de taak om te laten zien dat ik hoor te spelen", aldus de 22-jarige buitenspeler, die zich verder wil ontwikkelen. "Ik moet rustig worden aan de bal. Ik weet wat ik kan en ik moet zorgen dat ik op het juiste moment de juiste keuzes maak. Ik haal vaak de achterlijn en ben van mening dat als ik de juiste keuzes maak en ik krijg speeltijd, dat ik dan vijftien assists kan afleveren. Daar moet ik voor gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen