'PEC Zwolle haalt Bel Hassani en wil Ajacied Johnsen'

30 juni 2019, 23:47   Bijgewerkt: 30 juni 2019, 23:53

PEC Zwolle gaat zich op korte termijn versterken met Iliass Bel Hassani. De 26-jarige middenvelder staat nu nog onder contract bij AZ, maar daar komt hij niet meer in de plannen voor. In Zwolle kan hij weer gaan werken onder zijn oude coach John Stegeman. Daarnaast zijn ook aanvaller Dennis Johnsen van Ajax en verdediger Sam Kersten van FC Den Bosch in beeld bij de Zwollenaren. 

Volgens dagblad de Stentor heeft Bel Hassani al om de tafel gezeten met PEC Zwolle en zijn de partijen er op hoofdlijnen uit. De verwachting is dat hij komende week al op het Zwolse trainingsveld te vinden zal zijn. Hij wordt in Overijssel gezien als de opvolger van Younes Namli, die naar het Russische FK Krasnodar is vertrokken. Bel Hassani werkte bij Heracles al drie seizoenen samen met John Stegeman, die sinds deze zomer de scepter zwaait bij PEC.

Bel Hassani speelde eerder voor Sparta Rotterdam. Door zijn huidige club AZ werd hij in de winterstop verhuurd aan FC Groningen. De komst van Bel Hassani zou de vijfde zomeraankoop voor PEC Zwolle betekenen. Eerder legde de club al keepers Xavier Mous en Michael Zetterer vast, evenals verdedigers Kenneth Paal en Etiënne Reijnen.

Kersen en Johnsen

PEC Zwolle wil daarnaast verder doorpakken op de transfermarkt. Voetbal International weet te melden dat de club zich naast Bel Hassani ook hoopt te versterken met verdediger Sam Kersten van FC Den Bosch en aanvaller Dennis Johnsen van Ajax. De 21-jarige Kersten moet definitief worden overgenomen, terwijl de creatieve Johnsen moet worden gehuurd van Ajax. De Amsterdammers stalden hem afgelopen seizoen bij sc Heerenveen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen