Wormuth: "Gedrag doet me denken aan puberende kinderen"

1 juli 2019, 09:54

Frank Wormuth spreekt zijn ongeloof uit over het gedrag van Adrian Dalmau en Alexander Merkel. Beide spelers zijn boos, omdat Heracles Almelo vooralsnog niet meewerkt aan een transfer. "Het gedrag doet me denken aan puberende kinderen, die hun zin niet krijgen", aldus de Duitse trainer.

Voor Dalmau heeft Maccabi Tel Aviv belangstelling, maar het bod uit Israël vond Heracles te laag. Tot onvrede van Dalmau, die vrijdag niet eens op de teamfoto ging. Daarnaast vindt Merkel dat zijn werkgever onvoldoende meewerkt aan een terugkeer naar zijn vaderland Kazachstan.

"Ongelooflijk wat er is gebeurd de afgelopen week", zegt Wormuth in de Tubantia. "In al die jaren dat ik in het voetbal rondloop, heb ik dit nog nooit meegemaakt. Wat Adrian betreft: ik weet niet of hij te veel wordt beïnvloedt door zijn zaakwaarnemer, maar hij laat opeens een totaal ander gezicht zien."

Dalmau's zaakwaarnemer beweerde dat Dalmau om gezondheidsredenen niet op de foto ging. "Ze hebben het in scene gezet, omdat ze zich uit de situatie moesten redden. Wie bedenkt er nou zoiets?", reageert Wormuth. "Ze moeten beseffen dat het niet alleen gaat om het leven van de speler, maar ook om dat van de club. Ze hebben hier een kans gekregen en die hebben ze gepakt. Als ze weg willen, prima, maar we geven ze niet gratis weg."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen