Koppers van PEC naar Almere, NAC en Kaikai alweer uit elkaar

1 juli 2019, 15:42

Dico Koppers verruilt PEC Zwolle voor Almere City. De 27-jarige linksback tekent voor één seizoen. Elders in de Eerste Divisie neemt NAC Breda na een half jaar alweer afscheid van Sullay Kakai. Zijn lopende contract is ontbonden. 

Koppers beschikte in Zwolle over een aflopend contract. Zodoende hoefde Almere geen transfersom te betalen voor de verdediger. Door een zware blessure speelde hij in twee seizoenen slechts evenzoveel wedstrijden voor de Blauwvingers. In het verleden speelde Koppers ook voor Willem II, FC Twente, ADO Den Haag en Ajax.

"Ik heb inmiddels al aardig wat ervaring opgebouwd bij verschillende teams. Door mijn blessure is het voor mij belangrijk dat ik opnieuw mijn meerwaarde kan bewijzen door veel vlieguren te maken en City te helpen met de clubdoelstellingen", zegt Koppers op het clubkanaal van Almere

Kaikai

De wegen van NAC en Kaikai scheiden. Afgelopen winter kwam de 23-jarige aanvaller over van Crystal Palace, maar voldeed hij niet. De Engelsman kwam tot slechts zes optredens. Beide partijen stemden in met de contractontbinding.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen