Ondaan verruilt Telstar voor Franse tweededivisionist Grenoble

2 juli 2019, 11:11

Terell Ondaan verruilt SC Telstar voor het Franse Grenoble. De aanvaller had nog een doorlopend contract in Velsen, maar mag toch naar de Franse tweede divisionist gaan. Het is nog onduidelijk wat club ontvangt als vergoeding voor de transfer, die bevestigd wordt door de nieuwe werkgever van de voorhoedespeler.

"Ik ben blij dat ik hier mag spelen. Dze club met een mooie geschiedenis hoort op het hoogste niveau thuis", aldus Ondaan, die daarmee ook een duidelijke doelstelling stelt voor komend seizoen. In het verleden was de club tweevoudig winnaar van de Ligue 1. Eerder werd ook oud-Willem II'er Kristófer Kristinsson naar de club gehaald, terwijl ook oud-Spartaan Ryan Sanusi actief is bij de club.

Voor Telstar is het de volgende aderlating: de club waar Andries Jonker recent werd aangesteld als trainer en technisch directeur raakte al meerdere spelers en trainer Mike Snoei kwijt. Eerder vertrokken namelijk ook al sterkhouders Toine van Huizen en Karim Rossi bij de eerstedivisionist, dat momenteel een zeer jonge selectie heeft. Ondaan was in het verleden onder meer actief bij Willem II, Excelsior en PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen