Tottenham Hotspur haalt na 517 dagen weer een nieuwe speler

2 juli 2019, 11:21

Tottenham Hotspur heeft voor het eerst in 517 dagen een nieuwe speler gepresenteerd. Aanvaller Jack Clarke (18) zette dinsdag zijn handtekening onder een vierjarig contact. De Engelsman komt over van Leeds United, aan wie hij direct weer wordt verhuurd. Naar verluidt betaalt Tottenham circa tien miljoen euro.

Lucas Moura was tot vandaag de laatste aankoop van Tottenham. Hij kam in januari 2018 over van Paris Saint-Germain. Sindsdien hield de verliezend Champions League-finalist de hand op de knip. Een directe versterking is Clarke echter niet. Tottenham laat hem verder rijpen in het Championship.

Clarke speelde afgelopen seizoen 24 wedstrijden voor Leeds, waarin hij twee keer scoorde en evenzoveel doelpunten voorbereidde. Het leverde hem bij Leeds de titel Talent van het Jaar op. "Ik ben blij dat ik naar Tottenham ga. Op korte termijn doe ik er alles aan om met Leeds te promoveren", reageert de speler op het clubkanaal van Spurs. "Het is een van de grootste clubs in Engeland, ik ben blij dat ik daar onderdeel van ben."

Waarschijnlijk laat de eerste, grote aankoop niet lang op zich wachten. Tanguy Ndombele van Olympique Lyon wordt al een tijd in verband gebracht met de Londenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen