Tottenham smijt met geld en breekt clubrecord voor Ndombele

2 juli 2019, 18:28

Tottenham Hotspur heeft voor het eerst sinds januari 2018 weer eens een grote speler aangetrokken. Het gaat ditmaal om een hele grote vis, aangezien de deal met Olympique Lyon over de transfer van Tanguy Ndombele is afgerond. De club breekt het clubrecord voor de Fransman en legt een bedrag rond de zestig miljoen euro op tafel.

Daar kan nog tien miljoen euro aan bonussen bijkomen. Ndombele is daarmee de duurste aankoop ooit in de geschiedenis van Tottenham Hotspur. De club hield zich sinds de transfer van Moura in 2018 zeer rustig op de markt, maar heeft vandaag na een droogte van 517 ineens twee keer toegeslagen. Eerder vandaag werd de komst van de achttienjarige aanvaller Jack Clarke van Leeds United al bekendgemaakt.

Belangrijker is uiteraard de overstap van Ndombele. De 22-jarige Fransman maakte het afgelopen seizoen grote indruk op het middenveld van Lyon. Hij kwam in 34 competitiewedstrijden in actie en scoorde daarin één keer. Bovendien werkte hij zich op tot international van Frankrijk. Ndombele wordt gezien als een alleskunner die als box-to-box-middenvelder het best tot zijn recht komt.

Dat Tottenham veel vertrouwen heeft in de jonge middenvelder blijkt niet alleen uit de transfersom. De club kondigt namelijk aan dat hij voor liefst zes jaar heeft getekend bij de verliezend Champions League-finalist.

Plaatst Nederland zich voor de WK-finale? Zet in en win tot 2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen