Gisteren gemist: Tottenham smijt met geld, VS naar finale

3 juli 2019, 00:30   Bijgewerkt: 2 juli 2019, 23:52

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 2 juli.

Tottenham smijt met geld en breekt clubrecord voor Ndombele

Tottenham Hotspur heeft voor het eerst sinds januari 2018 weer eens een grote speler aangetrokken. Het gaat ditmaal om een hele grote vis, aangezien de deal met Olympique Lyon over de transfer van Tanguy Ndombele is afgerond. De club breekt het clubrecord voor de Fransman en legt een bedrag rond de zestig miljoen euro op tafel.

Lichaam Zwitserse voetbalster gevonden in Italiaans Comomeer

Een treurig verhaal uit Italië, waar het lichaam van Florijana Ismaili is aangetroffen op 204 meter diepte van het Comomeer. De 24-jarige aanvoerster van Young Boys was sinds zaterdag vermist en is nu dus levenloos teruggevonden.

Seedorf en Kluivert doorstaan groepsfase met Kameroen

Kameroen heeft de groepsfase van de Afrika Cup zonder nederlaag doorstaan. Het Afrikaanse land, waar Clarence Seedorf en Patrick Kluivert als trainer de dienst uitmaken, speelde dinsdag met 0-0 gelijk tegen Benin. Dat was genoeg om de groepsfase te doorstaan.

'Excelsior vangt miljoenen voor Bologna-transfer Schouten'

Dat Excelsior is gedegradeerd, heeft er niet voor gezorgd dat de waarde van Jerdy Schouten is gekelderd. De middenvelder is zeer in trek op de transfermarkt en lijkt naar Bologna te vetrekken. Volgens De Telegraaf is de transfer bijna rond.

Verenigde Staten halen WK-finale na titanenstrijd met Engeland

Voor de derde keer op rij staan de Verenigde Staten in de WK-finale van het vrouwenvoetbal. Het land bereikte de eindstrijd door dinsdag met 1-2 te winnen van Engeland, al was dat geen gemakkelijke klus. Amerika ontsnapte omdat Engeland in de slotfase wederom een strafschop miste en het duel met tien vrouwen moest afmaken door een rode kaart.

Oranje-dagboek #23: geen Oranje-parade en geen fanzone

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen