'Wiegman kiest wederom voor Van de Sanden, Martens fit'

3 juli 2019, 08:47   Bijgewerkt: 3 juli 2019, 19:42

Het heeft er alle schijn van dat Shanice van de Sanden ook tegen Zweden woensdagavond 'gewoon' haar basisplaats behoudt in de halve finale van het WK in Frankrijk. Bondscoach Sarina Wiegman lijkt haar elftal voor de halve finale niet te veranderen ten opzichte van de wedstrijd tegen Italië, wat betekent dat Lieke Martens inderdaad fit genoeg is om te starten in Lyon.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Wiegman houdt vast aan haar eerder gemaakte keuzes, wat betekent dat achterin Stefanie van der Gragt nog altijd fit en sterk genoeg is om te starten naast Dominique Bloodworth. Desiree van Lunteren en Merel van Dongen - nog altijd boven Kika van Es - zijn de backs. Het middenveld blijft met Sherida Spitse, Jackie Groenen en Daniëlle van de Donk logischerwijs gewoon in tact, waarbij Jill Roord vaste invalster is.

Voorin behoudt Van de Sanden ondanks haar mindere vorm haar basisplaats boven Lineth Berensteyn, die wél telkens goed invalt. Voor de bondscoach is het blijkbaar geen reden om het om te gooien en op linksbuiten is Martens vermoedelijk fit genoeg om te beginnen. De spits is uiteraard Oranje-topscorer Vivianne Miedema. 

Opstelling Oranje: Sari van Veenendaal; Desiree van Lunteren, Stefanie van der Gragt, Dominique Bloodworth, Merel van Dongen; Jackie Groenen, Sherida Spitse, Danielle an de Donk; Shanice van de Sanden, Vivianne Miedema, Lieke Martens

Betaalt Van de Sanden het vertrouwen terug met een doelpunt en zege? Zet in en win 5

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen