Spoorboekje: alles over de finale-plaats van Oranje en MLS

4 juli 2019, 08:18

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 4 juli.

Nieuws

Nederland staat in de finale

Net als op het Europees kampioenschap staat Oranje in de finale, ditmaal van het WK in Frankrijk. Na de verlenging in Lyon was het daar nog lang onrustig, maar werd ook de balans opgemaakt. FCUpdate.nl zet de belangrijkste nieuwtjes en verhalen voor je op een rijtje en blikt uiteraard ook vooruit op de eindstrijd in Lyon. 

Specials

Oranje op rapport

De Oranje Leeuwinnen hebben zich geplaatst voor de finale van het WK in Frankrijk. In de stijl van het toernooi werd er tegen Zweden niet groots gespeeld, maar op werklust en kracht wel gewonnen in de halve finale. Het werd een zenuwslopend slot, maar wel met een uitkomst waar heel Nederland alleen maar van kon dromen. Een team met diverse uitblinkers en maar weinig die door de mand zakten. 

Wedstrijden

Rolder Boys - FC Emmen (19.00 uur)

Nog altijd met Glenn Bijl, voor wie een transfer lonkt naar FC Groningen, speelt FC Emmen in de provincie tegen het plaatselijke Rolder Boys. De eerste oefenduels werden beide heel ruim geworden door de formatie van Dick lukken (8-0 & 1-13). Kunnen we ditmaal weer zulke grote cijfers verwachten?

Los Angeles Galaxy - Toronto FC (04.30 uur)

Een mooie pot in de MLS vannacht: Zlatan Ibrahimovic staat met zijn elftal, dat op de tweede plaats staat achter Los Angeles, tegenover Toronto FC, dat in 2017 nog de MLS won Hoewel ze in een mindere periode verkeren en van de laatste tien duels er slechts één won, kan het altijd rare uitschieters naar boven hebben. Bij afwezigheid van de nachtelijke Copa América en Gold Cup kan dit, voor men die in het ritme wil blijven, een aardige wedstrijd zijn.

Voetbal op tv

23.00 uur: FOX Sports Vandaag Voetbalzomer, FOX Sports 1 - talkshow

04.35 uur: LA Galaxy - Toronto, FOX Sports 4 - live verslag MLS

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen