Fortuna Sittard zet Dianessy voorlopig uit de selectie

3 juli 2019, 13:04

Fortuna Sittard heeft Djibril Dianessy voorlopig uit de selectie gezet. De aanvaller die vrijwel heel vorig seizoen buitenspel stond met een zware blessure maakt voorlopig geen deel meer uit van de groep. Voor hoelang de disciplinaire schorsing geldt en waarom die is gegeven, wil de club niet meer informatie naar buiten brengen.

"Dat zou ik niet netjes vinden, ook niet richting de speler", vertelt technisch manager Sjoerd Ars tegenover L1 over het waarom de buitenspeler uit de selectie van trainer Sjors Ultee is gezet. "En verder is het een interne kwestie." Ook over de tijdsperiode van de ban worden eveneens geen uitspraken gedaan door Dianessy of Ars.

De Fransman groeide de afgelopen jaren uit tot publiekslieveling, maar stond vrijwel het hele vorige seizoen buitenspel. Pas op 3 maart maakte hij zijn rentree na een zware kruisbandblessure en sindsdien speelde hij vijf Eredivisie-minuten, desondanks werd het contract wel verlengd. In totaal speelde hij 68 wedstrijden, waarin hij twintig keer scoorde en elf assists gaf.

Plaatst Nederland zich voor de WK-finale? Zet in en win tot 2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen