Jansen blij voor Vlap: "Betekent dat club goede dingen doet"

3 juli 2019, 16:20   Bijgewerkt: 3 juli 2019, 17:17

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen gunt Michel Vlap zijn transfer naar Anderlecht van harte. Anderzijds beseft de kersverse trainer ook dat het aanstaande vertrek een groot verlies is. "Michel is echt een jongen van de club, hij kan de club zo goed verkopen", zegt Jansen.

Vlap is een rasechte Fries en doorliep de jeugdopleiding van Heerenveen. Hoewel Heerenveen een teleurstellend jaar achter de rug heeft, blonk Vlap bijna wekelijks uit. "Michel heeft een geweldig jaar gedraaid. Als er een bedrag wordt betaald waar de club blij van wordt, gaat hij ook de deur uit", vertelt Jansen aan FOX Sports. "Ik ben ongelooflijk trots dat hij dit gaat doen. Voor de club is het ook geweldig. Dit betekent dat we als club goede dingen doen."

Voor Vlap ging het publiek op de banken, iets wat de afgelopen seizoenen over het algemeen veel te weinig gebeurde in het Abe Lenstra Stadion. Dat moet terug, vindt Jansen. "Onze manier van voetballen moet een klik krijgen met het publiek. Soms kregen we dat voor elkaar, soms niet. Uiteindelijk moet dat bijna elke wedstrijd gebeuren. De manier van voetballen moet energie uitstralen. Vroeger was het in Heerenveen voor iedere tegenstander lastig om te winnen. Dat moeten we weer voor elkaar krijgen."

Plaatst Nederland zich voor de WK-finale? Zet in en win tot 2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen