Nachtmerrie voor De Boer: 5-0 achterstand bij rust in MLS

4 juli 2019, 07:40

Frank de Boer leek het aardig op de rit te hebben bij Atlanta United, maar heeft in de nacht van woensdag op donderdag (Nederlandse tijd) een veeg uit de pan gekregen van Chicago Fire. Atlanta stond bij rust met 5-0 achter en verloor uiteindelijk met 5-1.

Werkelijk alles wat er mis kon gaan, ging mis voor Atlanta United in de openingsfase. Al na zeven minuten keek het team van De Boer tegen een 2-0 achterstand en toen Gonzalez Pirez namens Atlanta in de elfde minuut direct rood kreeg, was het duel eigenlijk al gespeeld. Dat was zeker het geval toen Chicago Fire in de dertiende minuut via een rake penalty de 3-0 maakte. Door nog twee doelpunten keek De Boer bij rust al tegen een 5-0 achterstand aan.

Een rake penalty van Brandon Vazquez een kwartier na rust betekende dan ook niets meer dan een doekje voor het bloeden. Eerder dit seizoen won Atlanta United nog met 2-0 van Chicago Fire, maar ditmaal was het dus totaal andersom. Een pijnlijke dreun voor De Boer, aangezien Chicago Fire in de middenmoot bivakkeert. Atlanta United staat vierde in de Eastern Conference, met zes punten minder dan koploper Philadelphia Union. Die ploeg heeft echter wel twee duels meer gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen