'Narsingh wordt tweede zomeraanwinst van Feyenoord'

4 juli 2019 – Het heeft er alle schijn van dat Luciano Narsingh binnenkort wordt gepresenteerd als nieuwste aanwinst van Feyenoord. Volgens het Algemeen Dagblad scheidt alleen een medische keuring de 28-jarige aanvaller nog van een dienstverband bij de Rotterdammers. Narsingh wordt na doelman Nick Marsman de tweede nieuweling bij Feyenoord.

'Narsingh wordt tweede zomeraanwinst van Feyenoord'

Feyenoord hoeft geen transfersom te betalen voor de komst van Narsingh, die transfervrij overkomt van Swansea City. Het is de bedoeling dat de buitenspeler op korte termijn wordt gecontracteerd: trainer Jaap Stam wil Narsingh meenemen naar Oostenrijk. Daar belegt Feyenoord vanaf maandag een trainingskamp van een week.

Narsingh maakte twee en een half jaar geleden de overstap van PSV naar Swansea City, maar wist in Engeland nimmer potten te breken. In de Premier League kwam hij in zijn eerste achttien maanden Welshe dienst tot 31 wedstrijden, waarvan acht als basisspeler. Afgelopen seizoen speelde Narsingh slecht twee wedstrijden op het tweede Engelse niveau.

Lees ook: Narsingh lijkt voor Feyenoord te kiezen: "Hele mooie club"

Feyenoord

gerelateerd