FC Groningen houdt de deur voor Robben wagenwijd open

5 juli 2019, 12:55

FC Groningen heeft de deur voor Arjen Robben voor een terugkeer wagenwijd open gezet. De aanvaller mag dan wel gestopt zijn als voetballer, bij zijn oude club is hij altijd welkom. "Het zou heel mooi zijn als hij wat bij Groningen gaat doen", aldus algemeen directeur Wouter Gudde.

Dat vertelt hij tegenover RTV Noord. Ook produceerde FC Groningen een video met de hastag #Arjenvolgjehart, waarin duidelijk wordt dat hij altijd welkom is bij de Noorderlingen. "We hadden gehoopt dat Arjen als speler terug zou komen naar FC Groningen. Die keuze heeft hij niet gemaakt en nu is het aan hem. Hij gaat eerst rustig aan doen en genieten met zijn gezin", laat Gudde weten.

Op een terugkeer naar het hoge noorden hoopt de bestuurder overigens alsnog. "Robben gaat nu nadenken wat hij met de rest van zijn leven wil gaan doen. Als hij wat bij Groningen wil gaan doen, dan staat de deur natuurlijk wagenwijd voor hem open. Het is ook duidelijk dat hij in wat voor rol dan ook een enorme toevoeging voor onze organisatie zou zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen