Slagvaardig Sevilla haalt ook Reguilón binnen op huurbasis

5 juli 2019, 15:13

Sevilla heeft zich voor komend seizoen versterkt met Sergio Reguilón (22). De vleugelverdediger wordt voor komend seizoen gehuurd voor Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad heeft hij nog een contract tot en met 2020, waardoor dat vermoedelijk ook open gebroken zal worden aangezien hij anders komen jaar transfervrij de deur uitloopt. 

De linksachter, die afgelopen seizoen noodgedwongen doorbrak en ook tegen Ajax in de Champions League meespeelde, kwam tot dusver tot 22 optredens in het eerste team van De Koninklijke. Met Ferland Mendy (van Olympique Lyon) werd een nieuwe linksback overigens al aangetrokken, waardoor het perspectief voor Reguilón bijzonder klein was voor komend seizoen.

Sevilla werkt flink aan de nieuwe selectie van Julen Lopetegui - die vorig seizoen ook samenwerkte met Reguilón. Luuk de Jong, Joan Jordán, Munas Dabbur, Jules Koundé en Diego Carlos werden onder andere al naar Sevilla gehaald door technisch directeur Monchi. Tegenover de komst van diverse voetballers staat het vertrek van onder andere Quincy Promes, Pablo Sarabia en Luis Muriel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen