Gisteren gemist: Marokko uitgeschakeld, Atlético boos op Barça

6 juli 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 5 juli.

Gemiste penalty Ziyech komt Marokko heel duur te staan

Marokko is vrijdagavond verrassend uitgeschakeld in de achtste finale van de Afrika Cup. De Leeuwen van de Atlas slaagden er in honderdtwintig minuten niet in om Benin van zich af te schudden en werden vervolgens na een strafschoppenreeks uitgeschakeld. Hakim Ziyech had wedstrijd in de reguliere speeltijd bij een 1-1 stand kunnen beslissen, maar miste diep in blessuretijd een strafschop.

Atlético hekelt handelswijze Barça inzake transfer Griezmann

Atlético Madrid is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over de handelswijze van FC Barcelona inzake de transfer van Antoine Griezmann. Josep Bartomeu meldde vrijdag dat de Catalanen donderdag met Atlético hebben gesproken over een overgang van de Fransman. In een officieel statement reageert de Madrileense club op de uitlatingen van de Barça-voorzitter.

Bijl verlengt in Emmen: "Gelukkig komt er een eind aan alle ophef"

Glenn Bijl is blij de transfersoap rondom zijn persoon voorbij is. De 23-jarige verdediger stond in de nadrukkelijke belangstelling van FC Groningen, maar besloot vrijdag zijn handtekening te zetten onder een nieuw contract bij de club uit Drenthe. Daardoor hoefde de arbitragecommissie van de KNVB geen uitspraak te doen in de aangespannen arbitragezaak.

Senegal meldt zich dankzij Mané in kwartfinale Afrika Cup

Senegal is na Benin het tweede land dat zich heeft geplaatst voor de kwartfinale van de Afrika Cup. Dankzij een doelpunt van sterspeler Sadio Mané wonnen de Leeuwen van Teranga met 0-1 van Oeganda. De aanvaller van Liverpool had ook een tweede goal kunnen maken, maar faalde na een uur vanaf elf meter.

Van de Donk: "Ik vind die Amerikanen nogal arrogant"

Daniëlle van de Donk neemt geen blad voor de mond in aanloop naar de WK-finale. De speelster van Oranje heeft in een interview met het ANP uitgehaald naar de tegenstander van zondag: de Verenigde Staten. "Ik vind die Amerikanen nogal arrogant", zegt ze.

Oranje-dagboek #26: Martens vraagteken

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen