AZ legt Club Brugge over de knie, Willem II dankt Grieks duo

6 juli 2019, 17:56

AZ heeft zaterdagmiddag in een oefenwedstrijd hard uitgehaald tegen Club Brugge. De ploeg van trainer Arne Slot versloeg de Belgische topclub met liefst 5-2. Ook Willem II wist te winnen van zijn Belgische tegenstander. De Tilburgers boekten een 2-1 overwinning op KV Oostende.

AZ - Club Brugge 5-2

In Garderen boekte AZ de tweede opeenvolgende zege tegen een aansprekende tegenstander. Na de 1-0 overwinning op PAOK Saloniki moest dit keer Club Brugge eraan geloven. Albert Gudmundsson zorgde voor een vroeg openingsdoelpunt en even later verdubbelde Calvin Stengs de marge. Na rust voerde AZ de score op. Myron Boadu, Bjørn Johnsen en Ferdy Druijf zorgden ervoor dat er halverwege de tweede helft een 5-0 tussenstand op het scorebord stond. In de slotfase scoorden de Belgen via Loïs Openda en Jelle Vossen nog twee keer.

Willem II - KV Oostende 2-1

Met Piet Velthuizen, die in Tilburg zijn conditie op peil houdt, op doel begon Willem II in Rijen aan het oefenduel met KV Oostende. Het duurde tot vlak voor rust tot het openingsdoelpunt viel. Vangelis Pavlidis maakte de 1-0 door de doelman van Oostende te omspelen en de bal in het lege doel te schieten. Twee minuten later kwam de Belgische tegenstander via Ante Palaversa op gelijke hoogte. Diep in de tweede helft zorgde Marios Vrousai er met de 2-1 voor dat de zege naar Willem II ging.

Overige uitslag:

FC Utrecht - MSV Duisburg 3-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen