Real Madrid strijkt miljoenen op en verkoopt Hernández aan Milan

6 juli 2019, 20:08

Real Madrid is er wederom in geslaagd een speler voor vele miljoenen van de hand te doen. De Madrileense topclub heeft Theo Hernández (21) verkocht aan AC Milan. De Spaans-Franse verdediger maakt voor naar verluidt een bedrag van twintig miljoen euro de overstap naar de Italiaanse club.

Hernández is na Mateo Kovacic (Chelsea) en Marcos Llorente (Atlético Madrid) de volgende speler die voor een fiks bedrag vertrekt uit Santiago Bernabéu. Tegenover het vertrek van het drietal staat wel de komst van onder meer Eden Hazard, Luka Jovic en Ferland Mendy, die voor veel geld werden aangetrokken. Hernández, broertje van Bayern München-verdediger Lucas Hernández, werd twee jaar geleden nog voor dertig miljoen euro overgenomen van Atlético Madrid.

Bij de stadsgenoot wist Hernández zijn belofte niet in te lossen. De verdediger kwam tot slechts dertien competitiewedstrijden voor Real Madrid. De Koninklijke verhuurde de verdediger afgelopen seizoen aan Real Sociedad, waarvoor hij 28 officiële duels speelde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen