Azarkan blinkt uit bij Feyenoord: "Mooi om bij eerste te trainen"

7 juli 2019, 10:20

De pas zeventienjarige Marouan Azarkan nam Feyenoord zaterdag in de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht bij de hand door twee keer te scoren. Daarmee verzorgde de jonge aanvaller de volledige doelpuntenproductie van de Rotterdammers in de 1-2 overwinning. Azarkan hoopt in het vervolg van de voorbereiding de lijn te kunnen doortrekken.

Als invaller kwam Azarkan halverwege de wedstrijd binnen de lijnen op De Krommedijk. Meteen na rust verzorgde hij de 0-1. "Het is mooi dat ik erin kom en meteen twee goaltjes meepik. De eerste actie was gelijk een goal. Dat is heerlijk in zo'n wedstrijd", reageert hij bij RTV Rijnmond. "Het is natuurlijk mooi bij het eerste met de grote spelers te trainen. Ik leer ook veel van ze. Ik hoop eigenlijk dat ik kan blijven aanhaken en nog meer van ze kan leren."

Jaap Stam is tevreden over de ontwikkeling van Azarkan, maar blijft kritisch. De jonge aanvaller moet volgens de trainer nog veel consistenter worden. "Als hij dat soort dingen doet, dan valt dat altijd op. Dat laten ze dan ook op Twitter zien. Zo van: kijk dit. Maar de andere 98 minuten zijn er ook nog. Daar moet je ook wel even over nadenken", zegt hij bij FOX Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen