Heracles pakt door en huurt Mauro Júnior van PSV

7 juli 2019, 14:51

Heracles Almelo heeft weer toegeslagen op de transfermarkt. Na Adrian Szöke zijn de Heraclieden er zondag ook in geslaagd Mauro Júnior vast te leggen. De twintigjarige Braziliaanse middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van PSV.

Omdat Mauro in Eindhoven weinig perspectief op speeltijd had, mocht hij op huurbasis vertrekken. PSV gaf de Braziliaan zondag toestemming het trainingskamp in Zwitserland te verlaten en de overstap naar Heracles af te ronden. "Het voelt goed dat Heracles Almelo mij deze kans wil geven. Mijn doel is om het vertrouwen uit te betalen en de supporters te laten zien wat ik kan", zegt hij via de officiële kanalen van Heracles.

In Almelo moet Mauro vlieguren maken. "We kennen zijn kwaliteiten en weten dat hij met zijn techniek en creativiteit van toegevoegde waarde kan zijn voor ons team", aldus technisch manager Tim Gilissen. Junior is de vijfde zomeraanwinst van Heracles, dat eerder Szöke, Navajo Bakboord, Teun Bijleveld en Orestis Kiomourtzoglou vastlegde.

Junior, die vorig seizoen acht officiële wedstrijden in de hoofdmacht van PSV speelde, is na Armando Obispo, Dante Rigo, Hidde Jurjus en Maximiliano Romero de vijfde speler die op huurbasis vertrekt bij de Eindhovenaren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen