Van der Gragt kan leven met gegeven penalty: "Ik raak haar wel"

7 juli 2019, 19:42

Stefanie van der Gragt kan leven met de penalty die zij veroorzaakte in de WK-finale tegen de Verenigde Staten. Nadat de VAR ingreep, wees scheidsrechter Stephanie Frappart in de tweede naar de stip. "Misschien makkelijk gegeven, maar ik raak haar wel", aldus Van der Gragt na de nederlaag.

Van der Gragt maakte een overtreding op Alex Morgan door haar been te hoog te plaatsen. Aanvankelijk ontsnapte Oranje, maar bepaalde de videoscheidsrechter anders. "Ik wilde de bal wegschieten, maar zag de speelster niet", zegt Van der Gragt tegen de NOS

Oranje hield zich lang knap staande tegen de Verenigde Staten. "We wisten dat zij zouden razen. Wij wilden juist het tempo eruit halen. Dat lukte aardig, volgens mij", analyseert Van der Gragt. "De tweede helft was ons plan om er onderuit te voetballen. Je ziet ook de kracht van Amerika. Op een gegeven moment gaven wij de ruimtes weg en moesten we erachteraan. Uiteindelijk verliezen we, dat is zuur. Wij mogen trots zijn op onszelf: we zijn tweede van de wereld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen