PSV'er Luckassen niet bezig met vertrek: "Goed trainen en spelen"

7 juli 2019, 20:31

PSV verloor zondag in een oefenwedstrijd van OGC Nice, maar maakte niet een zwakke indruk. Een van de positieve verrassingen bij de Eindhovenaren was Derrick Luckassen. Hij leek op een dood spoor te zitten onder Mark van Bommel, maar door het vertrek van Daniel Schwaab en de blessure bij Trent Sainsbury stond hij in het centrum van de verdediging. En hij deed het verdienstelijk, waardoor er weer perpectief lonkt.

Afgelopen seizoen werd hij nog verhuurd aan Hertha BSC en leek ook deze zomer weg te mogen. Toch is Luckassen zelf niet per se bezig met een transfer. "Ik focus mij op het voetbal en ga dus niet te veel praten", vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Bij PSV zorg ik dat ik er sta als er wat is en ik ben niet bezig met blijven of weggaan. Als je zes maanden niet gespeeld hebt, wil je gewoon weer voetballen." De afgelopen maanden was hij namelijk geblesseerd in Berlijn en moest hij voornamelijk toekijken.

Nu hij weer op het veld staat, wil de man die voor zes miljoen euro over kwam van AZ vooral genieten tussen de lijnen. "Ik ben niet met een transfer bezig. Voor mij is het nu gewoon een kwestie van goed trainen en spelen en dan maar zien wat de dag brengt. Ik ben lang geblesseerd geweest en probeer er nu alles uit te halen", aldus de verdediger annex middenvelder. Hij heeft nog een contract tot en met 2022 bij PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen