El Shaarawy zet loopbaan voort bij Shanghai Shenhua

8 juli 2019, 09:02

Stephan El Shaarawy is de volgende speler die kiest voor een lucratief avontuur in China. Shanghai Shenhua meldt via de officiële kanalen dat het met AS Roma een akkoord heeft bereikt over een transfer van de 26-jarige aanvaller. El Shaarawy arriveert maandag in China om de laatste formaliteiten af te ronden.

El Shaarawy, die in het verleden ook uitkwam voor onder meer Genoa en AC Milan, moet Shanghai Shenhua van nieuwe aanvallende impulsen voorzien. De ploeg staat net over de helft van de Chinese competitie op de veertiende plaats, één punt boven de rode streep. El Shaaraway treft bij zijn nieuwe club onder meer Odion Ighalo en Fredy Guarín, die eerder ook actief waren in de Serie A.

Arnautovic

Naar verluidt is Marko Arnautovic eveneens op weg naar China. Volgens Sky Italia gaat de oud-speler van onder meer FC Twente aan de slag bij Shanghai SIPG, stadgenoot van Shanghai Shenhua en de huidige nummer drie van de nationale competitie. Arnautovic tekende afgelopen winter nog een nieuw, langjarig contract bij West Ham United. Destijds wilde de Oostenrijkse aanvaller ook al naar China, maar toen liet West Ham hem niet gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen