Dani Alves uitgeroepen tot beste speler van Copa America

8 juli 2019, 11:17   Bijgewerkt: 8 juli 2019, 11:25

Dani Alves is verkozen tot de beste speler van de Copa America. De 36-jarige verdediger won zondag met Brazilië het toernooi in eigen land, door Peru in de finale met 3-1 te verslaan. Voor Alves was dit zijn veertigste prijs als profvoetballer, een mondiaal record.

Ook de andere awards gingen naar Brazilië. Alisson werd verkozen tot beste keeper, terwijl Everton zich samen met de Peruviaan Paolo Guerrero tot topscorer van het toernooi kroonde. Beide spelers scoorden drie keer, maar Everton gaf ook nog een assist. Brazilië ging eveneens aan de haal met de Fair Play Award.

Gold Cup

Op de CONCACAF Gold Cup werd de Mexicaan Raúl Jiménez uitgeroepen tot beste speler, terwijl Christian Pulisic werd verkozen tot beste jonge speler. Laatstgenoemde kon desondanks niet voorkomen dat zijn land de Verenigde Staten zondag (lokale tijd) de finale met 1-0 verloor van Mexico. Ook de Fair Play Award was voor de VS, de Canadees Jonathan David is met zes goals de topscorer van het evenement en ontving daarvoor de Gouden Schoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen