Dessers tekent voor drie jaar bij Heracles Almelo

8 juli 2019, 11:45   Bijgewerkt: 8 juli 2019, 12:30

Heracles Almelo heeft zich voor komend seizoen versterkt met spits Cyriel Dessers (24). De aanvaller komt over van FC Utrecht en tekent een contract voor liefst drie seizoenen in Almelo, waar hij vermoedelijk de opvolger wordt van Adrian Dalmau. De Spaanse spits staat voor een vertrek bij de club: Maccabi Tel Aviv is geïnteresseerd.

"Dit is een mooie kans voor mij, het voelt als een nieuw avontuur", aldus Dessers op de clubsite. "Mijn stijl van voetballen past bij de filosofie van Heracles Almelo, namelijk aanvallend willen spelen. Ik ben blij dat ik hier nu ben en wil graag laten zien wat ik kan. In België zouden we zeggen dat ik veel goesting heb om te beginnen; ik heb er heel veel zin in en ben er klaar voor." Eerder kwam de spits uit voor NAC Breda, waar hij 29 keer scoorde in veertig wedstrijden.

"Hij staat al lang op onze radar", zei technisch manager Tim Gilissen. "Cyriel past goed bij onze manier van voetballen. Dat ook hij heel bewust voor Heracles Almelo kiest als volgende stap in zijn carrière is een goed teken." Heracles betaalt een onbekende transfersom voor de spits, die nog een contract had tot en met de zomer van 2020, met de optie voor nog een seizoen. 

Aankopen Heracles Almelo

Dessers is zeker niet de eerste zomeraanwinst van Heracles Almelo: ook Orestis Kiomourtzoglou, Teun Bijleveld, Navajo Bakboord, Mauro Júnior en Adrian Szöke kwamen al naar Almelo. Daar tegenover staat het vertrek van onder ander Lerin Duarte, Brandley Kewas en Vincent Vermeij en vermoedelijk dus ook Dalmau. Hij wil vertrekken en wilde om die reden eerder al niet op de teamfoto. Een vertrek van de Spanjaard lijkt dan ook een kwestie van tijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen