'Doorgebroken Sadílek tekent snel nieuw contact bij PSV'

8 juli 2019, 15:11

PSV staat op het punt om het contract van Michal Sadílek te verlengen. De Tsjechische middenvelder brak vorig seizoen door in het eerste elftal van de Eindhovenaren en kan daarom een nieuwe, sterk verbeterde aanleiding tegemoet zien.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Volgens de krant staan beide partijen op het punt om de vernieuwde overeenkomst te tekenen. Sadílek wil heel graag bij PSV blijven en kan dat doen met een nieuw contact, die vermoedelijk ook langer van duur zal zijn. Zijn huidige verbintenis loopt namelijk komende zomer af, al heeft PSV wel een eenzijdige optie om die nog met een jaar te verlengen.

De twintigjarige middenvelder brak vorig seizoen onder Mark van Bommel door en had in de laatste weken van het vorige seizoen in de Eredivisie een basisplaats. In totaal kwam hij tot dertien optredens bij PSV, waarin hij eenmaal scoorde en twee assists gaf. In mei werd zijn goede ontwikkeling ook beloond met een plaats bij de nationale ploeg van Tsjechië: voor die ploeg kwam hij overigens nog niet in actie.

Lees ook: Doorgebroken PSV'er Sadílek debuteert in Tsjechische selectie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen