Tadic: "Op een dag wil ik mijn carrière als trainer bij Ajax starten"

8 juli 2019, 20:24

Dusan Tadic heeft zijn contract bij Ajax maandag verlengd tot 2026. De bedoeling is dat de Serviër tot 2023 als speler actief blijft in Amsterdam, om vervolgens drie jaar lang aan zijn trainersloopbaan te werken bij de club.

Een bijzonder contract, waar Tadic blij mee is.  "Dit is een heel mooie dag voor mij en ik hoop ook voor de fans. We hebben een geweldig seizoen gehad, maar ik ben hier al heel gelukkig vanaf het moment dat ik me meldde bij deze speciale club. Ik vind alles hier top. Ik heb een goede band met de fans, de staf, de spelers en iedereen die voor de club werkt", zegt hij tegen Ajax TV.

De dertigjarige Tadic start in 2023 zijn trainersloopbaan bij Ajax. "Ik denk dat er geen betere plaats is om te beginnen dan hier. Ik houd van de filosofie van Ajax en de manier van denken. Dat was voor mij ook de reden om hier te komen voetballen. Er wordt hier op dezelfde manier over voetbal gedacht als hoe ik over voetbal denk. Ik hoop dat als ik over een paar jaar misschien trainer ben geworden, mijn elftal speelt zoals Ajax dat doet", zegt de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen