Emmen wil nieuwe spelers en maakt 'overbodige' teamfoto

8 juli 2019, 22:39

Dat FC Emmen maandag al de teamfoto maakte voor het nieuwe seizoen, was volgens trainer Dick Lukkien wat vroeg. De coach mikt nog op nieuwe spelers en stelt dat de ploeg nog lang niet klaar is op de transfermarkt.

Emmen ging vandaag met 21 spelers en 12 stafleden op de foto. Omdat de transferdeadline nog lang niet in zicht is, was dat volgens Lukkien wat vroeg. "Dat maakt de teamfoto wel een beetje overbodig, in mijn ogen. Maar het is zoals het is. We kijken vooral naar wat we nog nodig hebben", zegt hij tegen RTV Drenthe.

Emmen nam deze zomer al afscheid van twaalf spelers en laat Alexander Bannink mogelijk naar Go Ahead Eagles gaan. Er komen ook nog spelers bij, zegt Lukkien. "We hebben intern uitgesproken dat we drie posities willen vullen", zegt de coach. "Dat houdt automatisch in dat er nog drie spelers bij gaan komen. En ik vind eigenlijk dat we er nog twee of drie extra bij moeten hebben. Om echt goed voor de dag te kunnen komen. Dat betekent dat je al zes mensen hebt die niet op de foto staan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen