'SC Heerenveen en FC Utrecht melden zich voor Dalmau'

9 juli 2019, 07:43   Bijgewerkt: 9 juli 2019, 08:31

Heracles Almelo-spits Adrian Dalmau is niet mee op trainingskamp met zijn elftal en is dus op weg naar de uitgang. Waar hij lang op weg leek naar Maccabi Tel Aviv is er ook nog een mogelijkheid dat hij in de Eredivisie blijft: FC Utrecht en sc Heerenveen hebben namelijk interesse in de aanvaller, aan wie wel een fors prijskaartje hangt.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Heracles Almelo heeft in een eerder stadium namelijk al een bod van één miljoen euro afgewezen uit Israël: vermoedelijk moet er dus een hoger bedrag op tafel komen. Vanuit het buitenland is er ook interesse vanuit Granada en Leganés in de diensten van Dalmau, die zichzelf met zijn gedrag onmogelijk heeft gemaakt in Almelo.

Zo wilde hij niet op de teamfoto en meldde hij zich later dan te doen gebruikelijk. Afgelopen seizoen was Dalmau met negentien doelpunten in 31 duels zeer succesvol in zijn eerste seizoen. Inmiddels mag hij niet meer mee om trainingskamp, is hij persona non grata geworden en is er met Cyriel Dessers al een opvolger binnengehaald.

Lees ook: Dessers tekent voor drie jaar bij Heracles Almelo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen