Spoorboekje: Feyenoord oefent en Nigeria - Zuid-Afrika

10 juli 2019, 07:00   Bijgewerkt: 9 juli 2019, 23:56

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 10 juli.

Wedstrijden

Feyenoord - Darmstadt 98 (17.00 uur)

Na de eerste oefenwedstrijden onder Jaap Stam wacht vandaag een iets serieuzere test voor de Rotterdammers. Tot dusver was het nog niet heel overtuigend wat zijn ploeg liet zien tegen SDC Putten en FC Dordrecht, al was de selectie verre van compleet. Hoe langer de voorbereiding onder weg is, hoe meer spelers eraan sluiten. Hoe ziet Feyenoord eruit tegen de Duitse ploeg?

Nigeria - Zuid-Afrika (21.00 uur)

De kwartfinales op de Afrika Cup gaan van start: Lars Veldwijk neemt het met zijn Zuid-Afrika op tegen Nigeria en het is lastig om te zeggen wie favoriet is. Zuid-Afrika kende een mindere poulefase dan Nigeria, maar het schakelde wel gastland en topfavoriet Egypte uit. Nigeria bezorgde Clarence Seedorf haar Waterloo: welke van de twee reuzendoders gaat naar de halve finale?

Voetbal op tv

18.00 uur: Senegal - Benin, FOX Sports 4, live verslag van het duel om de Afrika Cup

21.00 uur: Nigeria - Zuid-Afrika, FOX Sports 4, live verslag van het duel om de Afrika Cup

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen