Fer hoopt op contract bij Feyenoord: "Ideale scenario"

9 juli 2019, 13:39

Leroy Fer hoopt in de proefperiode bij Feyenoord een contract te verdienen. De middenvelder is mee op trainingskamp naar Oostenrijk en mag fit worden, want hoewel er duidelijk werd gemaakt dat hij nog niet over een contract bezit, hoopt de transfervrije voetballer zich wél in de kijker te spelen. "Ideaal zou zijn terugkeren bij de club waar het allemaal begon. Maar zover is het nog niet."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Ook als er geen contract uitrolt, dan is de elfvoudig international van Oranje de Rotterdamse club in elk geval dankbaar. "Feyenoord geeft me de gelegenheid om fit te worden. Daar ben ik mee bezig", legt Fer uit. Dat proces zal nog wel een tijdje duren, want na zijn vertrek bij Swansea City was hij transfervrij.

"Ik was aanvoerder van Swansea City, maar daar liep mijn contract af", aldus Fer, die volop gebruikt maakt van de kans die Feyenoord hem geeft. "Ik speel hier geen wedstrijden, maar ik train wel mee. Ik ben de club dankbaar." Eerder haalde de Stadionclub wel al Luciano Narsingh binnen, die eveneens in Wales speelde. Ook Liam Kelly werd gehaald, al zijn er op het middenveld door het vertrek van Tonny Vilhena en Jordy Clasie meerdere vacatures.

Fer zette bij Feyenoord zijn eerste stappen in het profvoetbal. Op zeventienjarige leeftijd debuteerde de middenvelder voor de Rotterdamse club. In totaal speelde hij 104 officiële duels voor Feyenoord. Na zijn vertrek uit De Kuip speelde Fer bij FC Twente, Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City.

Lees ook: Feyenoord laat Fer komende tijd meetrainen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen