Kelly: "Ben veel aangesproken over goals Connolly tegen Ajax"

9 juli 2019, 16:55

Liam Kelly weet dat hij bij Feyenoord in de voetsporen kan treden van David Connolly. Die Ier speelde tussen 1997 en 2001 bij de Rotterdamse club en groeide uit tot een publiekslieveling. Kelly hoopt dat hij dat ook kan bewerkstelligen.

De Ier komt over van Reading en is de derde zomeraanwinst van Feyenoord. ''Ik ben de laatste dagen veel aangesproken door mensen over de club en natuurlijk over mijn landgenoot David Connolly en zijn twee beroemde goals tegen Ajax'', lacht Kelly tegenover RTV Rijnmond. Maandag werd hij gepresenteerd in Rotterdam. ''Ik heb nog nooit een transfer gemaakt dus alles was de laatste dagen een beetje nieuw voor mij. Maandag was een hele lange dag met alle formaliteiten die afgehandeld moesten worden. Vandaag heb ik lekker getraind met mijn nieuwe teamgenoten en kan ik me richten op waar ik voor gekomen ben."

De 23-jarige middenvelder was vorig seizoen geen vaste waarde bij Reading, maar is desondanks fit. '"Ik heb tijdens mijn zomervakantie veel gedaan en was bij Reading ook al weer een week aan het trainen dus dat zit wel goed'', stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen