Dessers wil scoren in Almelo: "Er zit iets in de lucht"

9 juli 2019, 17:47

Cyriel Dessers sprak eerder in de zomer de hoop uit van waarde te kunnen zijn voor FC Utrecht, maar heeft die club inmiddels ingeruild voor Heracles Almelo. De Belgische aanvaller, die eerder voor NAC Breda speelde, wil belangrijk zijn met doelpunten.

Tegenover Tubantia zegt de spits dat hij zich goed voelt in Almelo. "Ik ken Robin Pröpper en Sebastian Jakubiak van Zeist, we hebben er samen gerevalideerd. Ik ken Jeff Hardeveld van FC Utrecht, daar zaten we samen een een tafeltje. Hij ging toen naar Heracles, nu zitten we hier weer samen. Dat blijft apart", vertelt de spits. Hij vindt niet dat hij een stap terugdoet. "Ik ga van de nummer zes naar de nummer zeven, dus dat scheelt niet veel."

Lang hoefde Dessers niet na te denken over de transfer. Zijn gevoel was direct goed. "Ik was er zaterdagavond, het ging makkelijk. Geen discussie, geen ruzie. Dat vind ik prettig. Hopelijk kom ik in het rijtje goede spitsen van de club. Ik denk niet dat het toeval is dat ze zo goed terecht komen. Er zit iets in de lucht."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen