Knappe remise PEC Zwolle, RKC simpel langs Putten

9 juli 2019, 22:06

PEC Zwolle heeft zich dinsdag prima staande gehouden in een oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki, de regerend kampioen van Griekenland. Ondanks een dramatische start eindigde het oefenduel in 2-2.

PEC Zwolle begon zeer slechts aan de oefenwedstrijd, aangezien Karol Swiderski er al in de eerste minuut 0-1 van maakte. De spits van PAOK profiteerde optimaal van een dramatische bal van keeper Michael Zetterer. Swiderski was na een halfuur ook de man die de 0-2 op de borden zette. Een kansloze avond leek aanstaande voor PEC, maar het team rechtte knap de rug. Nieuweling Dennis Johnsen en Lennart Thy (penalty) zorgden ervoor dat er bij een 2-2 stand werd afgeblazen door de arbiter.

Putten - RKC Waalwijk 0-8

RKC nam het dinsdag op tegen Putten en won gemakkelijk met 0-8. Bij rust stond er al een 0-5 stand op het scorebord, door doelpunten van Kevin Vermeulen, Jari Koenraat, Lennerd Daneels, Nikki Baggerman en Said Bakar. Na de pauze waren ook Vermeulen, Stijn Spierings en Dylan Seys nog trefzeker. Putten verloor eerder deze voorbereiding ook al van Feyenoord (0-6).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen