Dalmau dolblij met transfer: "Ik wilde per se naar FC Utrecht"

9 juli 2019, 22:06

Adrian Dalmau heeft zijn zin gekregen. De Spaanse spits wilde niet langer voor Heracles Almelo uitkomen en zinspeelde op een overstap naar FC Utrecht. Die transfer is dinsdag helemaal afgerond, terwijl Cyriel Dessers de omgekeerde weg bewandelde. Dalmau is zeer tevreden met zijn overstap.

De spits tekende dinsdag voor drie seizoenen in Utrecht. Vorig seizoen brak hij door bij Heracles Almelo door negentien keer te scoren in de Eredivisie. Duidelijk was dat hij geen trek had in nog een jaar Heracles. "Dit is wat ik wilde. Nu is alles goed en ben ik heel tevreden. FC Utrecht is een grote club. De afgelopen dagen heb ik een heel goed gevoel gekregen bij FC Utrecht. Voor mij is dit een grote stap", legt hij uit aan De Telegraaf.

Ondanks dat Heracles afgelopen seizoen slechts één plaats onder Utrecht eindigde, was Dalmau vastberaden. "Er waren ook andere clubs, maar toen ik hoorde van de interesse van FC Utrecht, wilde ik per se naar FC Utrecht. Dit is een perfecte club voor mij. De club is aan het groeien en ze hebben dezelfde ambities als ik. Het belangrijkste voor een speler is om vertrouwen te voelen en te merken dat je belangrijk wordt gevonden. Dat heb ik bij FC Utrecht."

Dalmau verwacht dat de manier van spelen van John van den Brom goed bij hem past. "Ik heb afgelopen seizoen meerdere keren tegen FC Utrecht gespeeld. Ze hebben een team met veel kwaliteit, ook op het middenveld. Het spel van FC Utrecht past goed bij mij. FC Utrecht heeft een team dat veel kansen creëert. Hoe meer kansen je krijgt, hoe meer mogelijkheid je als spits hebt om te scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen