'Bayern zet naast Bergwijn ook Ziyech op lijst van alternatieven'

10 juli 2019, 08:43   Bijgewerkt: 25 augustus 2019, 14:59

Bayern München is druk bezig met een aanvallende versterking en is in die zoektocht uitgekomen bij een drietal spelers. Mocht niemand van het trio echter haalbaar zijn, dan schakelt Der Rekordmeister vermoedelijk door naar de Eredivisie. Werd eerder al duidelijk dat PSV's Steven Bergwijn deel uitmaakt van plan-B, staat ook Hakim Ziyech op het lijstje.

Dat schrijft Bild althans. Leroy Sané van Manchester City is de absolute eerste keuze, maar Karl-Heinz Rummenigge liet al doorschemeren dat het mogelijk moeilijk wordt om hem binnen te halen. Wel verzekerde hij recent een grote aanvallende aankoop, na het vertrek van Arjen Robben en Franck Ribéry. Callum Hudson-Odoi (Chelsea) en Ousmane Dembélé (FC Barcelona) zijn de alternatieven, waarbij eerstgenoemde moet blijven van Frank Lampard en de in Catalaanse dienst zijnde aanvaller erg prijzig is.

Mocht geen van het rijtje topkandidaten haalbaar blijken, dan richt Bayern München de blik op Ziyech en Bergwijn. De Ajacied heeft het eerste gesprek al achter de rug schrijft Bild, terwijl Bergwijn afgelopen winter al bekeken werd tijdens het trainingskamp in Qatar. Beide zaakwaarnemers zouden het liefst nog deze week duidelijkheid hebben over de toekomst van hun spelers. Mocht ook dat niet slagen, dan komt de club uit bij onder anderen Mario Mandzukic, Timo Werner of Leon Bailey.

Lees ook: 'Bayern München richt blik na 'nee' van Hudson-Odoi op Bergwijn'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen