Lozano hervat groepstraining PSV, Feyenoord mist viertal

10 juli 2019, 11:54

Hirving Lozano heeft de groepstraining bij PSV woensdag weer hervat. De aanvaller was sinds april niet inzetbaar en moest ook de Gold Cup met Mexico missen, maar is hard op weg om weer fit te worden. Onduidelijk is nog of het tweekamp met FC Basel in de voorronde van de Champions League haalbaar is voor de buitenspeler.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Trent Sainsbury, Ryan Thomas, Érick Gutiérrez (vakantie), Gastón Pereiro (vakantie), Lars Unnerstall en Yanick van Osch zijn nog altijd niet van de partij bij de Eindhovenaren. Thomas en Unnerstall zijn op de weg terug van hun blessures en hopen eveneens binnen enkele net als Lozano de groepstraining te hervatten bij Mark van Bommel.

Feyenoord

Ook bij Feyenoord is nog niet de gehele selectie beschikbaar in de voorbereiding voor Jaap Stam. Nicolai Jørgensen en Justin Bijlow zijn nog niet aangesloten bij de groepstraining van de Rotterdammers, zij kampen net als Bart Nieuwkoop en Calvin Verdonk met lichte blessures, zo schrijft RTV Rijnmond. Daarom ontbreekt het kwartet bij de oefenwedstrijd tegen Darmstadt 98 van woensdag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen