VVV heeft Amerikaanse aanvaller van Schalke 04 op het oog

12 juli 2019, 12:42

VVV-Venlo hoopt op korte termijn te kunnen beschikken over Haji Wright. De Venlose club is bezig om de Amerikaanse aanvaller los te weken bij Schalke 04. Bij de Duitse club speelde hij voornamelijk in het tweede elftal.

Wright kan zowel aan de buitenkant als in de spitspositie uit de voeten en moet VVV extra aanvallende impulsen geven, zo schrijft dagblad De Limburger. Wright heeft bij Schalke nog een eenjarig contract. Hij debuteerde vorig seizoen in het eerste elftal van de club, maar echte potten kon hij nog niet breken in Gelsenkirchen. Hij speelde zijn wedstrijden in het tweede elftal en werd tijdens zijn dienstverband bij Schalke verhuurd aan SV Sandhausen.

Schalke had grote verwachtingen toen zij Wright in 2016 overnamen uit Amerika, waar hij voor de jeugd van LA Galaxy speelde en uitkwam voor de New York Cosmos. Als jeugdinternational van Amerika onder 17 jaar wist hij 27 keer te scoren in 34 wedstrijden. VVV zal hopen dat hij dat kunstje in Venlo kan herhalen. De club zag aanvallers Peniel Mlapa, Patrick Joosten en Jay-Roy Grot vertrekken en was dus naarstig op zoek naar aanvallers. Eerder werden voor die posities als Elia Soriano en Jerome Sinclair vastgelegd.

Bekijk hier het overzicht met alle transfers van VVV-Venlo deze zomer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen